Andra träbyggnader

Välj ett av trähusprojekten här nedan, ändra det enligt egna behov eller skapa något helt nytt och originellt. Du vet bäst vad du behöver för ett bekvämt liv.

rąstinės pirtysTimmerbastu

Längtar du efter en bra bastu?

Våra timmerbastur är ett bra val för dem som älskar att basta. Timmerhusen ritas och planeras enligt dina önskemål och byggs enligt riktiga bastubadartraditioner. En sådan bastu ska ge dig många fina tillfällen att spendera sköna stunder ute i naturen. Läs mer: timmerbastur.

Šunų būdosHundkojor

Behöver Din hund ”ett hus”?

Bygg en hundkoja för din hund som vaktar ditt hus – han förtjänar att få en hundkoja som skulle skydda mot kyla på vintern och hetta på sommaren. En hundkoja i timmer är ett idealt val för nordiskt klimat. Läs mera om hundkojor.

 

Medinės tvorosTrästaket och staketelement

Fabrikstillverkade trästaketselement ger en möjlighet att snabbt och effektivt montera ett staket. Om man bearbetar virket rätt kommer staketet att tjäna en lika länge som ett gjort av metall. Läs mer: trästaket.

 

Sodo nameliaiKolonilotts- eller trädgårdsstugor, campingsstugor

Dolenas kolonilotts-/trädgårdsstugor i timmer är ett bra val för dem som vill ha en mysig, ekologisk och långlivad stuga för att vistas i naturen. Läs mer: campingsstugor

 

Utedass  Kungliga utedass

 Kungliga utedass enligt dina önskemål. Läs mer: Kungliga utedass

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta