Träfönster och -dörrar

  • Fönster och dörrar

Vi tillverkar inte bara trähus utan även alla trädetaljer som kan behövas vid husinredningen. Beroende på dina önskemål kan du välja standardfönster eller individuellt för ditt hus tillverkade fönster och dörrar. Ovanliga mått, unika konstruktions- och designlösningar är en del av vårt vardagliga arbete. Alla träprodukter mostvarar krav på högsta kvalitet.

TräfönsterFönster

Våra fönster av trä visar den valfrihet som vi vill ge våra kunder i varje steg då de skapar sitt hus. Fönstren kan öppnas inåt (den europeiska typen) eller utåt (den skandinaviska typen) – allt efter dina behov. Fönstren kan vara av standardmått eller tillverkade efter dina unika önskemål. Om du beställer träfönster hos oss kan du vara säker på att de är tillverkade av virke av högsta kvalitet och att varje detalj är tillverkad speciellt för dig.

TrädörrarDörrar av t 

Letar du efter säkra dörrar?

Våra dörrar är anpassade speciellt för din bostad. Alla håller värme, är stadiga, säkra och kvalitativa. Inner- och ytterdörrar. Vilken design som helst. Vi kan tillverka enligt gamla exempel. Mått, former, utseende.

 

Panoramafönster och skjutbara terassdörrarPanoramafönster och skjutbara terassdörrar

Det är inte underligt att allt fler önskar ha större fönster. Den större delen av året i Nordeuropa och mellersta Europa är det ganska mörkt, lite sol och mycket regn så man uppskattar extra ljus hemma.

Aktuellt

‘19 Maj 07 d.

Dolena drivs av solen

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta