Priser på trä-, element- och timmerhus

  • Huspriser

Ditt hus är unikt och dess mått, planering och inredning beror på dina behov, önskemål och tomten där det kommer att stå. Priser på trähus beror på dessa faktorer och därför är det svårt att ge ett exakt pris på ditt hus så länge vi inte har fått se de slutgiltiga ritningarna. Här nedan får du se några exempel på trähus med ungefärliga priser som kan hjälpa att få en uppfattning om vad det kan kosta.

Sommarstuga Nida

  • Alla träkonstruktioner inklusive monteringen på kundens grund (fönster- och dörrpriser är inte inkluderade). Husväggarna är gjorda av 9 cm tjocka maskinbearbetade stockar.

Rąstinis namas Nida Rąstinis namas Nida planas

 

En mysig stuga eller bastu

  • Byggd av 7cm tjocka stockar. I priset ingår alla konstruktioner och isoleringsmaterial, fönster, dörrar och även bastubänkar! En stor träterass och ett basturum. Du ska bara täcka taket. Stugans mått: 2.6m x 5.6m, terassens mått 5.6mx2m. I det lilla rummet kan man lätt inreda en toalett och en dusch.
Rąstinė pirtis

Nu har vi några populära produkter till salu:

En trädgårdsstuga eller en verktygsbod

  • Tillverkad av 5cm tjocka stockar. Mått 3mx2m. Helt komplett. Inom Klapėda distrikt kan vi transportera den till Din tomt.

Medinis sodo - įrankių namelis

En kiosk

  • En praktisk kiosk. Dess mått och detaljer korrigerades under flera år för att byggnaden skulle motsvara de viktigaste kraven för småhandel. Kioskens mått 2x3m.
Medinis prekybos paviljonas Medinis prekybos paviljonas

 

Ett timmerhus BENAS

  • Detta hus kan anpassas för ett bostadshus eller en sommarstuga. Sätter man in skiljväggar kan man planera om det till en rymlig bastu. Timmerväggarna är gjorda av 20cm tjocka naturella stockar som bilats för hand enligt en norsk teknologi..
Rąstinis namas Benas
Kundrespons

Era snickare är mycket flitiga. De försökte verkligen uppfylla alla våra önskemål under de 4 veckor då de monterade hus åt oss. Framför allt vill jag tacka era försäljare som var mycket vänliga och alltid villiga att hjälpa. Arbeta med dem är ett rent nöje. Jag rekommenderar Dolena UAB till alla som letar efter ett timmerhus i en hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Jag vill säga att vi verkligen är nöjda med material- och arbetskvalitet samt servicen. Varje stock ligger helt perfekt. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Det fanns ingenting som skulle behöva ändras eller rättas.

Øystein Solberg, Norge

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta