Projekt av trä-, timmer- och elementhus

  • Husprojekt

I samarbete med oss får du möjlighet att skapa ditt drömhus.

Även om allt du har är en stor dröm om eget hus, kan vi hjälpa dig att skapa konkreta skisser, ritningar och projekt. Vår partner är AB Baltijos architektūra som har en stor erfarenhet med trähusprojekt, så vi samarbetar för att förvandla din dröm till verklighet. Om du har svårt att bestämma dig vad du skulle vilja ha erbjuder vi dig att titta på några trähusprojekt som hjälper så att du kan föreställa dig hur ditt hem kan se ut.

Trähus för boende

Trähus för boende

Timmerhus av maskin- eller handbearbetade stockar och elementhus med värmeisolering är helt anpassade för nordiskt klimat.

Mer

Fritidshus

Fritidshus

Timmerhus avsedda för icke ständigt boende: sommarstugor, jaktstugor, kolonilott- och trädgårdsstugor.

Mer

Andra träbyggnader

Andra träbyggnader

Timmerhus av olika ändamål för kundfamiljens bekvämlighet – allt från en bastu till en hundkoja eller verktygsbod.

Mer

Kundrespons

Jag vill säga att vi verkligen är nöjda med material- och arbetskvalitet samt servicen. Varje stock ligger helt perfekt. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Det fanns ingenting som skulle behöva ändras eller rättas.

Øystein Solberg, Norge

Era snickare är mycket flitiga. De försökte verkligen uppfylla alla våra önskemål under de 4 veckor då de monterade hus åt oss. Framför allt vill jag tacka era försäljare som var mycket vänliga och alltid villiga att hjälpa. Arbeta med dem är ett rent nöje. Jag rekommenderar Dolena UAB till alla som letar efter ett timmerhus i en hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta