Kolonilotts-/trädgårdsstugor och campingstugor

DolenSodo namelisa kolonilotts-/trädgårdsstugor i timmer är ett perfekt val för dem som vill ha en mysig, ekologisk och långvarig stuga i naturen. Din kolonilotts-/trädgårdsstuga kan vara både enkel och påkostad – allt efter ditt önskemål.

Våra kolonilotts-/trädgårdsstugor byggs oftast av maskinbearbetat timmer. Vi kan bygga en timmerstuga exceptionellt för dig enligt dina behov och smak.

 

Här nedan ser ni några exempel på stugor i olika storlekar. Kanske någon av dem kan motsvara era behov.

Kundrespons

Jag vill säga att vi verkligen är nöjda med material- och arbetskvalitet samt servicen. Varje stock ligger helt perfekt. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Det fanns ingenting som skulle behöva ändras eller rättas.

Øystein Solberg, Norge

Era snickare är mycket flitiga. De försökte verkligen uppfylla alla våra önskemål under de 4 veckor då de monterade hus åt oss. Framför allt vill jag tacka era försäljare som var mycket vänliga och alltid villiga att hjälpa. Arbeta med dem är ett rent nöje. Jag rekommenderar Dolena UAB till alla som letar efter ett timmerhus i en hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta