Om bolaget

Rąstiniai namai, mediniai namaiAB Dolena startade sin verksamhet 1994 och växte snart til ett internationellt bolag vars produktion uppskattas både i Litauen och utomlands. Vi är framförallt inriktade på att bygga trähus. Idag finns det redan fler än 300 träbyggnader (både av timmer och med regelkonstruktion) av olika funktioner i olika länder i Europa.

Vi är måna om att inte bara bevara byggtraditioner av trähus utan även lära oss av byggerfarenhet i andra länder. Trähus som vi exporterar motsvarar inte bara importlandets kvalitetsstandarder utan även det inhemska byggarvet av trähus. Vi får allt mer kunskap och erfarenhet i detta gamla hantverk och använder detta i arbetet för att uppfylla önskemål av våra moderna kunder: våra trähus pasižymi dizaino ir paskirties įvairove.

Våra produkter:

Spridning av våra produkter i Europa

Aktuellt

‘21 balandžio 02 d.

DK KRISTINA

Kundrespons

Jag vill säga att vi verkligen är nöjda med material- och arbetskvalitet samt servicen. Varje stock ligger helt perfekt. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Det fanns ingenting som skulle behöva ändras eller rättas.

Øystein Solberg, Norge

Era snickare är mycket flitiga. De försökte verkligen uppfylla alla våra önskemål under de 4 veckor då de monterade hus åt oss. Framför allt vill jag tacka era försäljare som var mycket vänliga och alltid villiga att hjälpa. Arbeta med dem är ett rent nöje. Jag rekommenderar Dolena UAB till alla som letar efter ett timmerhus i en hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta