Trähus

  • Trähus

Vilket trähus skulle du vilja ha?

Ta en titt och välj det som bäst motsvarar din dröm.

Dolena produkcijos aprašymas Ladda ner beskrivningen i pdf-format av våra produkter Medinių namų katalogas Ladda ner en produktkatalog i pdf-format om trähus

Typer av trähus:

Handbyggda timmerhus

Handbyggda timmerhus

Bygget av hus börjar med urvalet av virket av den högsta kvaliten – vi använder mogen skog och väljer noggrannt varenda stock.

Mer

Fabriksbyggda timmerhus

Fabriksbyggda timmerhus

Sådant timmerhus ger en möjlighet att välja husinteriör och exteriör eftersom man kan täcka stockarna både invändigt och utvändigt.

Mer

Elementhus med trästomme

Elementhus med trästomme

Elementhus är en av de mest flexibla konstruktionslösningar när man ritar upp planlösning och planerar inre och yttre beklädnad.

Mer

 

Elementhus med trästomme

  • Vill ni få ett färdigt hus redan denna byggsäsong?

Ta en titt på våra elementhus. De byggs på en kort tid, de är långvariga, de kan inredas enligt era önskemål och kan lätt anpassas efter era behov. (produktlinjen Modern)

  • Vill ni minska värmeutgifterna avsevärt?

Välj s k passiva elementhus. De husen är särskilt varma därför att speciella teknologier tillämpas under byggandet så att värmeomloppssystemet nästan inte har någon kontakt med utemiljön. Om ni väljer ett hus av den här typen kommer ni att inte bara spara pengar utan även naturresurser. (produktlinjen Passive)

Handbyggda timmerhus

  • Sätter ni värde på det unika som skapas av naturen själv?

Hus byggda av handbearbetade stockar visar upp skönheten av varje stock och bevarar allt det som naturen har gett till varje träd. Sådana timmerhus visar bäst upp alla fördelar av ett trähus.

Produktlinje Eco
Produktlinje Natural

Timmerhus av maskinbearbetade stockar

  • Letar du efter en universal lösning?

Maskinbearbetade stockar ger alla möjligheter för din fantasi: man kan bygga både bostad, sommarstuga och bastu. Låt din fantasi flyta fritt när du ska välja vad du vill bygga. Universella konstruktionslösningar tillåter att kombinera naturfördelar och krav på energivärde.

Produktlinje Garden
Produktlinje Double
Produktlinje Living
Produktlinje Residence
Kundrespons

Jag vill säga att vi verkligen är nöjda med material- och arbetskvalitet samt servicen. Varje stock ligger helt perfekt. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Det fanns ingenting som skulle behöva ändras eller rättas.

Øystein Solberg, Norge

Era snickare är mycket flitiga. De försökte verkligen uppfylla alla våra önskemål under de 4 veckor då de monterade hus åt oss. Framför allt vill jag tacka era försäljare som var mycket vänliga och alltid villiga att hjälpa. Arbeta med dem är ett rent nöje. Jag rekommenderar Dolena UAB till alla som letar efter ett timmerhus i en hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Har du frågor om trähus?

Kontakta oss och vi kommer att svara på alla dina frågor.

!  Felaktigt ifyllda fält

Formuläret har skickats

Kontakta